Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Корупция

Срещнаха се на пристанището. Търпението на журналиста се възнагради. Намери няколко минути за него. Подаде му копие от доклада.
-България очевидно е много корумпирана... каза комисарят.
-Но защо? – попита момчето.
-Градовете ви приличат на Венеция, а сте толкова бедни... – отвърна комисарят и отблъсна лодката. Имаше работа в Парламента, което си беше час плаване от НДК.

Добри Божилов
14.06.2018