"Задругата" е вече на пазара... Текат "ранните записвания" с 20% отстъпка... Предизвика пълна лудост и суматоха...


Най-култовият български роман от 30 години насам, е вече на пазара.
В момента е обявен в сайта на издателството, като тече кампанията по "ранни записвания" с 20% отстъпка. В книжарниците се очаква на 11 март.
А заради огромния интерес и нетърпение, Издателят пусна и електронно издание веднага. Получавате я незабавно, във всяка точка на света, без да се чакат технологичните срокове за доставка в книжен вариант. Така фактически можете да я прочетете на електронен четец или таблет, дори преди официалното излизане.
Това е една книга за надеждата, там където най-малко я очакваме. За победа на българите във времето на най-голямата Тъмнина. Време, което мислим за абсолютен мрак и унижение, и предпочитаме да отвръщаме поглед.
Но с книгата ще погледнем точно там, и ще видим Истината. Българският народ е победител, а не победен, привидната загуба е всъщност огромна победа. Неизвестни исторически факти ще променят изцяло възгледите ви.
Книгата вече има серия от позитивни отзиви от хора, които се запознаха с оригиналния ръкопис, преди да е издаден.
Една от най-впечатляващите е оценката на световно-известната ни писателка Здравка Евтимова, чийто разказ е в американските учебници по литература:
"От този ръкопис ще излезе бестселър."
"Прочетохме я с цялото ми семейство. И после пак..."
Повече отзиви има в блога на автора, и във фейсбук страницата на Издателството...
Няма да останете разочаровани...
Поръчките се правят от ТУК...