Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

"Сказанието" - книга 3 от хрониките на Задругата... Излиза безплатно за читателите, е-книга....

 

Дългоочаквата трета книга от сагата за Задругата е вече тук. Можете да я изтеглите безплатно. Съществува и версия за печат (вж. по-долу), което можете да направите в копирен център. Ще излезе 8-9 лв.

Вероятно изглежда странно една от най-очакваните, и потенциално - най-печеливши, книги да се появи безплатно. Но авторът има ново призвание - да бъде "народен писател". Да пише за народа - свободно и безплатно.

Но ако мислите, че го прави, защото е добра душа, то сте наполовина прави. Той наистина е добра душа. Но другата половина от аргументите е, че когато платите 20 лв. за една книга, от тях 1 лв. отива за автора. Всичко друго отива къде ли не - във все безкрайно по-важни получатели, от самия автор. Тъй като Вие купувате текста, т.е. труда на автора, то не е ли по-разумно да четете безплатно, отколкото да дадете 95% от парите си на халос?

А това, че авторът няма да спечели, е какво пък - още Ботев го е казал - "Стига ми тая награда, да каже нявга народът..."

Добре дошли в света на народните поети.

И приятно четене. Първите отзиви на тестовата група са вдъхновяващи. Това е най-силната книга от света на Задругата...


Добри Божилов
07.10.2021

Свободно изтегляне от тук:
Сказанието... Книга 3 от хрониките на Задругата... Предистория...

 

Версия за печат: 

Сказанието... (А4, по 2 на страница - общо 215 страниц)