Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

Така изглеждат книгите, издадени от Добри Божилов - директно от автора. Всичко друго са "ментета", целящи да завлекат парите Ви...

    Скъпи приятели, читатели, 

    тези от които зависи Всичко,

Към настоящия момент вече са  преиздадени - директно от мен като автор, всички мои книги. Те изглеждат така, както са на картинката по-горе. Това са оригиналите, всичко друго, което видите някъде, са паралелни издания, с които нямам нищо общо, нито ви съветвам да ги купувате - те са в общия случай по-съкратени от пълната версия, като целта е да се продаде по-малко съдържание за повече пари на читателя.  

Книгите са следните:

Първите 3 части от "Хрониките на Задругата", като първите 2 са обединени в обща книга ("Задругата" и "Заветът"), а третата е отделно ("Сказанието").

Новата книга от Вселената на Задругата, но извън основната поредица - "Сенките". Поветена е на Гоце Делчев и македонските борби.

"Девети" - роман за ранния социализъм.

"Селфи" - научно-фантастичен роман за далечно бъдеще.

"Гай Балоний" - политическа сатира, тип "Бай Ганьо".

Всички книги, предлагани от автора, са без редакции и съкращения - т.е. средно 25-30%, повече спрямо първоначалното издание.

Препоръчително е да купувате само тези нови и пълни версии, защото иначе получавате съкратени такива, оптимизирани за печалба на издателя. Т.е. те са механизми за присвояване на вашите пари...

Директни заявки - ТУК... Книгите са и с автограф...

Добри Божилов