Народният представител Красимир Богданов представи във Враца книгата на Добри Божилов "Задругата" - публикация в "MediaNews.bg" - 29.09.2019

Народният представител от ВМРО Красимир Богданов представи книгата на популярния писател Добри Божилов "Задругата". Инициативата, събрала интереса на културната общност във Враца, беше инициирана от Диана Дойнова - собственик на популярна книжарница във Враца.
"Тази книга всъщност не може да се представи. Тя трябва да се прочете. Тя е за това как надеждата възниква в най-голямата тъмнина. Един от членовете на журито, в конкурса в който участва, я нарече "бъдещ бестселър". Защото започнеш ли я, не можеш да я оставиш. Това е книга, която разбива всички страхове и комплекси на българина, и ги превръща в самочувствие. Ако мислите, че "преклонената глава, остра сабя не я сече", е най-големият ни позор, то почакайте да прочетете книгата. Ако мислите, че сме малки, то се подгответе за изненади. Но ако очаквате патриотарска мегаломания и величествени илюзии, също се подгответе за изненади. Тази книга е разум, прагматизъм и обосновани мечти...", сподели авторът на "Задругата" Добри Божилов.
На събитието присъства и досегашният председател на Комисията по култура в Общинския съвет Красимир Ангелов.

29.09.2019