Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Среща с писателя Добри Божилов - Novinata.bg - 24.04.2023

В Регионална библиотека „Партений Павлович“ проведохме среща с писателя Добри Божилов – един от най-популярните автори сред любителите на книгата в нашия град.
Гостите на събитието имаха възможност да се запознаят с идеите в цялостното творчество на автора и с житейските ценности, които го вдъхновяват в личен и професионален план.
Благодарим на публиката и автора за топлата и вълнуваща среща, която обогати инициативите на библиотеката в тазгодишния Маратон на четенето!

Източник: https://novinata.bg/regiona/srestha-s-pisatelq-dobri-bojilov/